Nem csak kedvesek, profik is

Manapság a szolgáltatások piacán, de rengeteg üzletre is mondhatom ezt, az ember már annak is örül, hogy ha talál egy olyan helyet vagy csapatot, ahol megfelelő segítséget tudnak nyújtani számára az igényei megoldásában. Azt már senki sem várja, hogy kedvesek legyenek vele, esetleg lelkiismeretes legyen a hozzáállásuk. Sajnos az ember leszokik már ezekről az igényekről, mert nem az a ritka, hogy ezek hiányával találkozik, hanem sajnos egyre inkább az, hogy ilyen helyzetekbe kerül, ha bármire szüksége lenne. Sajnos rengeteg fásult, motiváció nélküli emberrel találkoztam már én is az utóbbi időszakban, és megmondom őszintén, hogy nem is igazán tudtam vele mit kezdeni. Egyszerűen azt vettem észre hogy menekülök ezekből a helyzetekből, nem számít már más számomra, csak minél gyorsabban ki tudjak kerülni ezekből a szituációkból.

Persze hála a jó égnek az ember találkozik ennek az ellenkezőjével is, hiszen nem is olyan régen a telefonom sajnos összetörem és szükségem volt egy telefon szerviz segítségére, így találtam rá az androidszerviz.hu csapatára, akik nem csak hogy profik, de hihetetlen kedvesek is voltak, pedig nagyon gyorsan volt szükségem a segítségükre. Semmi kellemetlen érzésem nem volt velük kapcsolatban. Megértők és segítőkészek voltak.

Szépen lassan talán az ember rájön arra, hogy ezeket a szolgáltatókat, csapatokat vagy embereket megjegyzik, és ajánlják is egymásnak, így nem egy teljesen rideg és rossz hangulatú helyre kell betérnie, hogy ha mondjuk a telefonja szerelésre szorul, hanem egy kedves és intelligens csapathoz, akik élvezik a munkájukat és nem kellemetlen érzéseket keltenek abban aki segítséget kér, hanem megértést és segítséget nyújtanak számára. Én a jövőben biztos azon leszek, hogy minél több ilyen helyet találjak és kialakuljon körülöttem egy ilyen kis csapat, akikhez jó szívvel tudok fordulni, hogy ha szükségem lenne a segítségükre.