Családunk új segítőtársai

Az ember lánya villág életében arra vágyik, hogy egyszer majd besétál az életébe az a férfi, akivel el tudj a képzelni az életét, hosszú – hosszú átbeszélgetett éjszakák után összejönnek, majd még hosszabb időn keresztül udvarolni fog neki, végül letelepednek egy kis kedves városban és családot alapítanak, majd olyan boldogan és felhőtlenül élnek, ahogyan azt gyerekként a mesékben látta. Persze a mesékből a valódi élet arcának jó nagy része hiányzik, és erre csak később döbbenünk rá, amikor eljön az életünkbe az a bizonyos férfi, és az átbeszélgetett éjszakák és udvarlás után jön az élet sötétebb arca is a kapcsolat velejárójaként. Gyerekként nagymamámtól nagyon sokat hallgattam, hogy egy kapcsolattal nagyon sokat kell dolgozni és hogy a boldogságot nem adják csak úgy ingyen, egyrészt egy döntés kérdése, hogy az ember a mindennapokban merre fordul, az árnyékos vagy a napos oldal felé, másrészt pedig minden nap meg kell dolgozni egy házasságért. Ezt akkor még nem értettem, most azonban már nagyon is jól tudom hogy miről beszélt akkor a nagymamám.

Persze azóta sokat változtak az idők. Sokan úgy gondolják, hogy nekik egyszerűbb volt, sokan úgy, hogy nehezebb, én azt gondolom, hogy csak más. Ma, amikor mindenkinek ott a karrierje, a munkája, a nagyobbnál nagyobb álmok, a ház és az autó kérdés, a gyerekek menedzselése, a vágy, hogy minél többet megmutassunk nekik a világból, a cél, hogy nagy emberek lehessenek, mind-mind időt és energiát vesznek el az embertől, így kevés rész marad arra, hogy valóban boldog lehessen. Mi azonban azt gondolom, hogy tökéletes taktikát dolgoztunk ki együtt a férjemmel erre.

Elsősorban nem akarunk gazdagok lenni. Szeretnénk mindent megtenni amire vágyunk, de nem vágyunk több tíz millió forintos autóra vagy kacsalábon forgó házra, így a munkánk és a karrierünk biztosítja mindazt amire szükségünk van, másrészt pedig összefogva oldjuk meg a feladatokat. Ha az egyik elfelejtene valamit akkor a másik már meg is oldotta és így fordítva is. Ennek köszönhetően pedig egy olyan erős szövetség jön létre, ami nem bomlik fel sosem semmilyen külső körülmény hatására. Persze mindezek mellé tökéletes szolgáltatókat is keresünk minden feladatra. A jóval nem elégszünk meg, hiszen abban benne van a hibalehetőség.

Most például a https://androidszerviz.hu/ csapatot találtuk meg, mint a családi, nagyon sokat használt és sajnos sokszor sérülő telefonjaink doktorai. Szakmailag tökéletes tudással rendelkeznek, gyorsan és jó áron dolgoznak, így biztos hátteret adnak ahhoz a férjemnek és nekem is, hogy ne kelljen minden pillanatban rettegve használnunk az amúgy adatokkal és információkkal dugig tele lévő telefonjainkat. Azt gondolom, hogy így pedig a legnagyobb terhet le is veszik a vállunkról ami mostanában megtalált bennünket, családunk új segítőtársai.