Legújabb edzőpartnerem

Az ember általában szilveszterkor szokott nagy fogadalmakba bocsátkozni, amelyek legnagyobb része természetesen egy hét múlva már feledésbe is vész, de hát az emberek már csak ilyenek. Én is számtalanszor megfogadtam már az újév kezdetén, hogy el fogok járni rendszeresen edzeni és legfőképp a séta, futás, kocogás lenne számomra ildomos, de hát sajnos sosem tudtam még betartani ezt a fogadalmamat, mindig közbejött valami. Most azonban úgy határoztam, hogy nem halogatom tovább, elkezdem bevonni a sportot az életembe, helyet csinálok neki, hiszen az élet nem úgy alakul hogy annyira könnyen meg tudjam ezeket időben oldani, ez tény, ám ha nekem fontos, akkor helyet kell csinálnom hogy beleférjen a mindennapokba a rendszeres mozgás.

Azt kell mondjam, hogy elég jól is haladok, szinte olvadnak le rólam a kilók, aminek nagyon örülök, és a közérzetem is sokkal de sokkal jobb, egyetlen problémám volt már csak, hogy iszonyatosan unatkoztam sport közben. A séta és a kocogás egyik sem egy olyan mozgásfajta, ahol nagyon sok minden történne, ennek megfelelően az ember unatkozni kezd, és ez nekem a motivációmat is nagyban csökkenti sajnos.

Kitalált azonban az egyik nagyon jó barátom erre egy tökéletes megoldást, hiszen kaptam tőle egy kis ajándékot, ami nem más, mint egy headset, amivel most már folyamatosan tudok zenét hallgatni mozgás közben is. Hallottam már többször a baseus márkáról, de még nem vásároltam a termékcsaládból semmit sem, most viszont el is döntöttem, hogy legközelebb csak ebből a márkából választok bármilyen kiegészítőre legyen is szükség, hiszen hihetetlen jól használható ez a kis headset, nagyon jól össze van rakva, és biztos vagyok benne, hogy hosszú távon is tökéletesen és probléma nélkül fogom tudni használni, mert rendkívül masszív. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fajtát. Én imádom.