Minőség és rugalmas kiszolgálás

Az ember manapság már szinte retteg attól, hogy ha bármilyen új feladatra kivitelezőt vagy szolgáltatót kell választania, hiszen ezer lehetőség áll elé a net segítségével, a döntést azonban egyedül neki kell meghoznia, ami nem is olyan könnyű, hiszen mindenki igyekszik természetesen a legjobbakat elmondani magáról, az is, aki tényleg ért a feladathoz és profi és az is, aki csak szeretne egy kicsit megjelenni bármilyen szolgáltatói piacon és egy szeletet lehasítani magának, ám minőségtelen és megbízhatatlan munkát végez sajnos. Azt kell mondjam, hogy én azt látom, egyre több ilyen szolgáltató jelenik meg a különféle piacokon sajnos, és nagyon oda kell figyelni bárkinek aki választ közülük, akár magénszemélyként, akár céges tekintetben.

Én a legutóbb például az új honlapunkhoz kerestem olyan csapatot, aki a termékfotózás feladatát profi szinten műveli, és bár számtalan fotós csapatot találtam, olyat, aki a termékfotó témakörében igazán otthon lett volna és szép munkái lettek volna sajnos nem. Keresgéltem elég sokat, mire rájöttem, hogy biztosan nem jól keresem, vagy nem jó helyen, és kérdezősködni kezdtem. Persze aztán rá is jöttem, hogy ezzel kellett volna kezdenem, mert az egyik ismerősöm rögtön ajánlotta a fotodastudio.hu csapatot, akikkel már több éve dolgoznak együtt céges tekintetben, és iszonyat rugalmasan és kedvesen állnak a munkához, ráadásul tökéletes képeket biztosítanak a termékfotózás vagy tárgyfotózás végén az ügyfelek számra. Ők mindig nagyon elégedettek voltak a végeredménnyel és a közös munka folyamatával egyaránt.

Így aztán persze én is azonnal felvettem velük a kapcsolatot és nekem sem kellett csalódnom hála a jó égnek, hiszen tényleg nagyon gyorsan lehetett velük egyeztetni és haladni is gyorsan haladtak a munkával, aminek eredményeképp pedig lélegzetelállító képeket kaptam cserébe. Így pedig már én is csak ajánlani tudom bárki számára a Fotoda csapatát és Osztya urat, én a közeljövőben is biztosan csak őket keresem meg, hogy ha termékfotó vagy tárgyfotó szintjén segítségre lesz szükségem. Megéri.