Az egyik legfontosabb láthatatlan faktor

Az ember, ha cége van és tényleg foglalkozik vele, akkor biztosan hallott már azokról a tényezőkről, amik meghatározzák a vállalat jó működését, a folyamatos rentábilis és eredményes termelést vagy szolgáltatás nyújtást, de bizony nem láthatók, leginkább rejtve maradnak a cég működése során, és így bizony a legtöbb bosszúságot is tudják okozni a tulajdonosok számára a cég működésének rontásán keresztül.

Megvannak azonban azok a szakértők, akik már bizonyos jeleket megpillantva tökéletesen be tudják azonosítani, hogy miért állhat probléma a cég működésének hatékonyságában. Persze ezek a szakértők hosszú – hosszú évek kemény munkája során sajátítják el ezt a tudást, és bizony meg kell őket találni a piacon, ami sokszor nem hogy nem egyszerű feladat, hanem lehetetlennek tűnik.

Én ezekben a helyzetekben mindig az ajánlások segítségét hívom elő, hiszen nagyon sok partner cégünk van, akik közül legalább pár biztosan együttműködik egy-egy területen egy szakértő brigáddal. Én ezektől az ajánlásoktól pedig hatalmas segítséget várok mindig, és általában meg is szoktam kapni. Volt már olyan ember, aki azt mondta, hogy ő bizony foglalkoztat egy céget, de sajnos inkább nem ajánlaná, mert bár elvégzi a feladatát, de nem jó hatékonysággal és csak éppen elfogadható eredménnyel, viszont még nem tudtak váltani és nem tudták lecserélni. Nekem ez is segítség, hogy őket ne válasszam.

A legutóbb például a kogwheel csapatával kerültem ilyen ajánlás során szembe, és meg kell mondjam hihetetlen eredményeket értek el a cégnél. A stresszkezelés fontosságára rávilágítva sokkal jobb lett a vállalati légkör és a hatékonyság is. Hihetetlen jó velük együtt dolgozni, csak ajánlani tudom őket bárki számára, akinek fontos, hogy a cég ne csak jól hanem tökéletesen és hatékonyan működjön. Én személy szerint biztos hogy nagyon sokáig együtt fogok velük dolgozni.